Galatasaray'da Ayrılık Rüzgarı: Takımın Yıldızları Transfer Listesinde

Süper Lig'de bir kez daha şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Ancak bu süreçte takımda ayrılıklar yaşanması bekleniyor.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sarı-Kırmızılı ekibin yıldız oyuncuları, transfer pazarında yoğun ilgi görüyor ve bu durum, bazı oyuncuların takımdan ayrılma ihtimalini artırıyor.

Galatasaray'da beklenen performansı sergileyemeyen Tete, birçok kulübün radarında. Son olarak oyuncu için 6.5 milyon Euro artı 500 bin Euro'luk bir teklif geldiği öğrenildi. Ancak Galatasaray yönetimi, bu teklifi yeterli bulmayarak reddetti. Kulüp, 24 yaşındaki kanat oyuncusunu 10 milyon Euro'dan aşağı bir bedelle bırakmayı düşünmüyor.

Sergio Oliveira Kesin Gidici

Yollarını ayırması kesinleşen isimler arasında Sergio Oliveira bulunuyor. Bu sezon beklentilerin altında kalan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, teknik direktör Okan Buruk ile yaşadığı tartışma sonucu bir süre kadro dışı kalmıştı. Galatasaray yönetimi, Portekizli oyuncunun menajerine kendisine yeni bir kulüp bulması için ultimatom verdi.

Ziyech'in Geleceği Belirsiz

Sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak kiralanan ve belirli bir oynama şartını yerine getirince bonservisi de bedelsiz olarak Galatasaray'a geçen Hakim Ziyech'in durumu belirsizliğini koruyor.

Galatasaray, Faslı yıldızın gelecek sezonda da takımda kalmasını istiyor ancak Ziyech'in başka kulüplerle transfer görüşmeleri yaptığı biliniyor. 31 yaşındaki futbolcunun geleceği tamamen kendi kararına bağlı. Kalmak isterse Galatasaray'da yola devam edilecek ayrılmak isterse gelen bonservis teklifleri değerlendirilecek.

Ziyech'in ayrılması durumunda aynı pozisyonda oynayan Zaniolo'nun takımda kalma ihtimali artacak.

Zaha Premier Lig Yolcusu

Büyük umutlarla transfer edilen ancak sezonun büyük bölümünde hayal kırıklığı yaratan Wilfried Zaha için kritik bir hafta başlıyor. 31 yaşındaki futbolcunun Premier Lig'e geri dönme ihtimali bulunuyor. West Ham United ile masaya oturmaya hazırlanan Zaha, eğer anlaşma sağlanırsa, İngiliz kulübü Galatasaray'a bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-Kırmızılılar, sıfır bonservisle kadroya kattıkları Zaha için kolaylık sağlamayı kabul etmiş durumda.

Spor Haberleri