Trafoyu Onaran Teknisyeni 30 Bin Volt Elektrik Çarpti

Antalya'nın Kemer ilçesinde bakım yapılan bir trafoda meydana gelen iş kazasında, bir kişi elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kemer Yeni Mahalle 401 Sokak Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi yanında bulunan ve 3 trafonun bağlı olduğu merkez trafodaki bakım çalışmaları için saat 05.15'te Kemer merkezinde geniş bir alanın elektrikleri kesildi.
34 yaşındaki Erkan Özer ve 5-6 elektrik teknisyeni, daha önce hırsızlık olayında bakır aksamı çalınan kesicileri değiştirmeye çalışırken feci kaza meydana geldi.
ELEKTRİKLERİN TÜMÜ KESİLMEMİŞ
Erkan Özer, merkez trafoya bağlı trafolardan birinden gelen kablolardan birine dokununca bir anda adeta kavruldu. 30 bin voltluk akımın şiddetiyle savrularak duvara çarpan Erkan Özer'in kalbi olay yerinde durdu.
ARKADAŞLARI PERİŞAN AMA UMUTLU
Arkadaşlarının başına gelenlere saniye saniye tanık olan ekibin diğer üyeleri, hemen 112 Acil servisi arayarak yardım istedi. Birkaçı da koşarak yakındaki Özel Yaşam Hastanesi'ne giderek durumu anlattı. Bu hastaneden gelen sağlık ekibi tarafından kalbi olay yerinde çalıştırılan Erkan Özer, daha sonra Kemer Özel Yaşam Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek müdahale edilen Özer'in kalp atışları stabil hale getirildikten sonra 112 Acil servis ambulansıyla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Özer'in sağlık durumunun çok ciddi olduğu belirtiliyor.

Haberleri