Tütüncü’den Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Antalya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Şehitler Parkı içerisindeki Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Cengiz Nizam ziyaret için teşekkür ederek, ”Her sıkıntımızda yanımızda, ailelerimizin her sıkıntısı ve sorunun da her zaman destekçimiz olan Başkan Tütüncü’ye, sahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Tütüncü ise, ”Bu tip dernekler Türkiye’de toplumsal yapımızı güçlendiren ve birbirimizle dayanışmamızı artıran çok önemli dernekler, bunlar sadece seçim zamanında hatırlanmamalı, her zaman birlikte ve beraber olunmalı” diye konuştu.
“Bütün şehit anneleri, benim annelerimdir” diyen Tütüncü, “Onlar da bizi evlatları olarak gördüğü sürece mutlu oluyoruz. Bu gönül bağının kurabilmenin mutluluğunu yaşıyorum” ifadesini kullandı.
Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’nin her zaman yanında olduklarını belirten Tütüncü sözlerini şöyle tamamladı:
”Biz hep beraber bir aileyiz. Herhangi bir şehidimizin annesi, eşi, yavrusu bizim canımız ciğerimizdir. Biz böyle gördük ve böyle görmeye de devam edeceğiz. Bugün ne seçim arifesi ne seçim öncesi ne de çok yakında seçim olacak bir gün. Siyasi bir beklenti olmaksızın, böylesi bir dost meclisini biz buralarda yapalım istiyorum. Fiziken madden ve manen her türlü desteğimiz, sizlerle birlikte devam edecek.”

Haberleri