Bipolar Bozukluğu Olan Adam Eşini Öldürüp İntihar Etti

İzmir'in Buca ilçesinde bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen 52 yaşındaki İbrahim Köçer 45 yaşındaki eşi Nurtaç Köçer'i boğarak öldürdükten sonra kendisini asarak intihar etti.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan olayda, bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen İbrahim Köçer, eşi Nurtaç Köçer ile yaşadığı tartışma sonrasında onu boğarak öldürdü ve ardından kendisini asarak intihar etti. Olay sonrası eve gelen 22 yaşındaki oğulları Y.K., karşılaştığı korkunç manzara karşısında şok yaşadı.

Saat 19.30 civarında Gaziosmanpaşa Caddesi üzerindeki dört katlı bir apartmanın ikinci katında yaşanan olayda Manisa'nın Turgutlu ilçesinden İzmir'e taşınan ve Diyarbakırlı olduğu öğrenilen İbrahim Köçer'e bipolar bozukluğu teşhisi konuldu.

Özel bir nakliye firmasında çalışan ve ilaçlarını bir süredir kullanmadığı iddia edilen üç çocuk babası Köçer, 26 yaşındaki kızı N.K. ve 9 yaşındaki kızı E.K.'yı evden gönderdikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Nurtaç Köçer ile tartıştı. Tartışma sonucunda eşini boğarak öldüren Köçer, daha sonra evin balkonunda kendisini iple asarak intihar etti.

Eve Gelen Çocuk Anne ve Babasını Ölü Buldu

Babası gibi bir nakliye firmasında çalışan Y.K., iş çıkışı eve geldiğinde dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Evin içinde annesinin cansız bedenini bulan Y.K., balkona çıktığında ise babasının iple asılı olduğunu gördü ve sinir krizi geçirdi.

"Bu manzarayı nasıl unutacağım?" diyerek feryat eden Y.K.'nın çığlıklarını duyan komşuları hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, çiftin cenazelerini savcının incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yerel Haberleri