Yol-iş Sendikası’ndan Dursun’a Ziyaret

Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün ve beraberindeki heyet Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun’u ziyaret etti.
Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün’e Genel Sekreter Savaş Dırbalı, Mali Sekreteri Süleyman Tan, Teşkilat Sekreteri Muhittin Ongan, İş Yeri Temsilcileri Altan Altıntaş ve Erhan Manav eşlik etti. Başkan Sadık Düzgün ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Kamu Kurumlarında ve işyerlerinde birebir görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdik. İşyerlerinde idareciler ve İl Özel İdaresi yöneticileri ile temaslarda bulunduk. Üyelerin sorunlarına çözüm aradık. Ayrıca çalışanlar açısından da geleceğe dair umutlarının yüksek olduğunu gördük. İl Genel Meclisinin vereceği destekler son derece önemlidir” dedi.
Yapılan ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Dursun ise, “Özel idaremizde Yol-İş Sendikası’na bağlı çalışanlarımızla iç içe olmamızdan dolayı personelimizin sıkıntıları, sorunları, istek ve önerilerini her zaman dinlediklerini ve çözüm noktasında da çalışmalar yaptığımızın bilinmesi isterim’’ dedi.
Ayrıca, sendika ayrımı gözetmeden, bütün sorunları, bizim sorunumuz gibi görüyoruz” dedi.

Haberleri