Anfaş Hotel Equipment Fuarı 2015 Yılında 26’ıncı Buluşmaya Hazırlanıyor

Anfaş Hotel Equipment  Fuarı 2015 Yılında 26’ıncı Buluşmaya Hazırlanıyor

21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlenecek Anfaş Hotel Equipment Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı kapılarını 26’ıncı buluşma için açacak. Turizm tesisleri, Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda 150‘nin üzerinde ürün ve malzeme grubunu 400‘ün üzerinde firmadan satın alabilecek.
21 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Expo Center da düzenlenecek Anfaş Hotel Equipment Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı kapılarını 26’ncı buluşma için açacak.
Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nın 25 yıldır otel ekipmanları sektörüne mal ve hizmet üreten firmaların tüm bir yıla yönelik iç ve dış satışlarına ivme kazandırmadaki rolüyle turizm tesislerinin satın alma için ziyaret ettikleri en popüler fuar haline dönüştüğü belirtildi.
Anfaş Hotel Equipment Fuarı Direktörü Arzu Yüngül, “Oteller kurulum, yenilenme ve farklılık yapacakları zaman Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nı tercih ediyorlar. Çünkü Anfaş Hotel Equipment katılımcı firma portföyü incelendiğinde standların restoran, endüstriyel mutfak, çamaşırhane makine gereçleri, fast food, pastane sistem malzemeleri, servis malzemeleri, otel tesktili dekorasyon malzemeleri, otel mobilyaları, kongre salonu tefriş ve ekipmanları, personel kıyafetleri, temizlik malzeme araç ve gereçleri, park,bahçe,plaj ekipmanları, peyzaj malzemeleri, jeneratör ve kesintisiz güç kaynakları, ısıtma ve soğutma sistemleri, havuz, sauna, hamam, jakuzi ve aksesuarları, eğlence ve tanıtım ekipmanları, engelliler için lift, aksesuar ve her türlü kolaylaştırıcılar, Spa Wellness kozmetikleri, güzellik, bakım ve spor ekipmanları, bilgisayar ve bilişim sistemleri, ses ve görüntü sisitemleri, elektronik ofis araçları gibi çok geniş bir dağılım göze çarpıyor. Bu senede geçmiş yıllarda olduğu gibi sektörün dev markaları Otesan,Yatsan, Samur, Kale Kilit, Siesta,Tolon, Osmanlı Lazer, Yataş, Netek, İnterspor, Papatya, Fanset, Hisar, Tolkar gibi firmalar fuarda yerlerini şimdiden aldılar” dedi.
2015 FUARINA İKLİMLENDİRME VE AYDINLATMA SEKTÖRÜNDEN YOĞUN İLGİ
Anfaş Fuar Direktörü Arzu Yüngül, 2015 Fuarı’nda iklimlendirme ve aydınlatma sektörüne yönelik katılımcı sayısının arttığını belirterek, “Özellikle bu iki sektör firmalarından son 2 yılda katılım talepleri almaya başladık” dedi. İklimlendirme ve aydınlatmanın da otellerde müşteri memnuniyetini etkileyen faktörler arasına girdiğini ifade eden Yüngül, “Çünkü doğru aydınlatma ile fizyolojik ve psikolojik açılardan görsel konfor koşullarına ulaştırılması önemlidir. Hele konu bir turizm işletmesiyse misafirlerin konforunu ve iyi hissetmesini sağlayan en temel unsurlardan birisi doğru aydınlatmadır. 2015 Anfaş Hotel Equipment Fuarında yer alan sektörün büyük firmalarından Lampart ve Barış Avize ürün çeşitliliklerini ziyaretçilerimizle paylaşacak sektör firmalarından sadece ikisi” şeklinde konuştu.
Özellikle Akdeniz ve Ege’de klimasız tesisin kalmadığı da sözlerine ekleyen Yüngül, şunları kaydetti:
”Otellerin ısıtma, soğutma ve havalandırma cihazlarına olan talepleri her geçen yıl artıyor. Üstelik iklimlendirme teknolojiyle birlikte tüm dünyada sürekli değişim gösteren bir sektör. Çevre dostu ve enerji tasarrufuna önem gösteren otel, alışveriş merkezi, hastane, okul gibi çok ziyaretçi alan tesisler bu konulardaki gelişimi izlemek durumundalar. Aydınlatma sektörünün köklü kuruluşları Lampart ve Barış avize fuarda yerlerini aldılar bile.”
Anfaş Hotel Equipment Fuarı, 2014 yılında 42 ülkeden 32 bin 788 ziyaretçi ağırlamış ve 388 yerli ve yabancı firma binlerce markasını tanıtmıştı.