Atso Akademi’den Personel İşlemleri Ve Gıda Güvenliği Eğitimleri

Atso Akademi’den Personel İşlemleri Ve Gıda Güvenliği Eğitimleri

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi, eğitim programlarına devam ediyor.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, 20 Ocak’ta “İş Yasası Kapsamında Temel Personel İşlemleri” ve 22-23 Ocak 2015 tarihlerinde "TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi" konularında iki farklı eğitim düzenleyeceklerini bildirdi.
“İş Yasası Kapsamında Temel Personel İşlemleri” eğitiminde eğitmen Rukiye Göksu’nun İş Yasası kapsamında bulunan temel personel işlemleri ve 4857 sayılı İş Kanunu ile bilgiler vereceğini belirten Budak, TSE işbirliği ile düzenlenecek “TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi” eğitiminde ise TSE eğitmeni Ahmet Eryurt tarafından gıda güvenliği temel kavramları, ön gereksinim programları, TS EN ISO 22000 standart maddelerinin yorumlanması, gıda güvenliği yönetim sisteminin planlanması, temel gıda mevzuatlarının ele alınması ve takip yöntemleri, gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi, pratik ve örnek çalışmaların anlatılacağını belirtti. Budak programın sonunda, katılımcılara TSE onaylı sertifika verileceğini kaydetti.
Budak, eğitim programlarıyla ilgili detaylı bilgilerin ATSO’nun internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini de sözlerine ekledi.