Aü İletişim Fakültesi’nden Altın Portakal Film Festivali Protokolü

Aü İletişim Fakültesi’nden Altın Portakal Film Festivali Protokolü

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ANSET arasında Altın Portakal Film Festivali protokolü imzalandı.
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık ve ANSET Üyesi Gaye Doğanoğlu’nun imzaladığı işbirliği protokolü Altın Portakal Film Festivalinde yapılacak olan söyleşiler ve üniversite içindeki etkinlikleri kapsayacak.
51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali boyunca Akdeniz Ünivesitesi yerleşkesinde yapılacak etkinlikleri kapsayan protokol ile İletişim Fakültesi öğrencilerinin festivalden daha fazla yararlanmasının hedeflendiği belirtildi.
Altın Portakalın, Antalya’nın en önemli sembollerinden biri olduğunu söyleyen Dekan Prof. Dr. Arık, “Böylesine büyük bir kültür organizasyonunda yer almaktan dolayı çok mutluyuz. İmzaladığımız bu protokol ile festival süresince üniversitemizde çeşitli söyleşiler ve etkinlikler yapılacak. Böylece öğrencilerimiz de festivalin bir parçası olacak. Umarım bu işbirliğimiz uzun yıllar boyunca devam eder. Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.