Balık Değil, Arabaya Kanca Attılar

Balık Değil, Arabaya Kanca Attılar

Antalya’da göle dönen tarım arazisine uçan otomobili çekici görevlileri balık tutar gibi araması ilginç görüntüler oluşturdu.
Antalya’da dün akşam saatlerinden bu yana devam eden sağanak yağmur ve fırtına tarım arazilerini de etkiledi. Antalya D-400 Karayolunun 23’üncü kilometresindeki tarım arazileri de göle döndü. Yolun her sağ ve sol tarafındaki arazi adeta gölü andırdı.
Abdurrahmanlar Kavşağı yakınında kontrolden çıkan bir otomobil ise bariyerleri aşarak gölü andıran tarım arazisine uçtu. Aracının suya gömüldüğünü gören sürücü, sigorta şirketinden çekici talebinde bulundu. Sigorta şirketinin gönderdiği çekici ise kısa sürede olay yerine ulaştı. İki görevli ise çekecek aracı bulamayınca büyük şaşkınlık yaşadı. İki görevli sürücünün gösterdiği yere doğru ellerindeki kancayı balık tutar gibi suya attı. Kanca ise bir türlü arabaya takılmadı. Bir çok kez deneme yapan ekip başarılı olamadı. Balık tutar gibi suya kanca atan görevliler, denemelerinden sonuç alamayınca aramayı bıraktı.
Çekici görevlisi Bilal Yıldırım, "Sürücünün talebi üzerine buraya geldik. Aracının suya gömüldüğünü söyledi. Kanca atarak aracı bulmaya çalışıyoruz. Takılırsa çıkaracağız. Bulamazsak, suyun çekilmesini bekleyeceğiz ve ardından gelip çıkaracağız" diye konuştu.