Bartın’a Turizm Danışma Ofisleri Kurulacak

Bartın’a Turizm Danışma Ofisleri Kurulacak

Bartın İl Genel Meclisi yeni dönemde bir ilke imza atmak için çalışmalarına devam ediyor.
Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun Temmuz ayı meclis gündemine gelen ve 7 ihtisas komisyonuna havalesi gerçekleştirilen 4 konunun ilgili komisyonlarda görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Başkan Dursun, komisyonlarının yapmış olduğu çalışmaların meclis kararlarına önemli ölçüde yön verdiğini ve doğru kararların alınmasına katkı sağladığını söyledi.
Başkan Dursun, “O nedenle meclisimizin yeni dönemdeki komisyon ve meclis çalışmalarında tüm meclis üyelerimiz ile birlikte üzerinde büyük bir ittifak sağladığımız en önemli konunun Bartın’ın kalkınması ve gelişmesi ile ilgili yapılacak çalışmaların öne çıkarılmasıdır” dedi.
Dursun ayrıca Vali Seyfettin Azizoğlu’nun Temmuz ayı meclis döneminde görüşülmek üzere meclise göndermiş olduğu turizm danışma ofislerinin kurulması projesinin programa alınması konulu dosyanın ilgili komisyonlara havalesinin gerçekleştirildiğini söyledi. Dursun projenin önemini vurgulayarak deniz ve doğa turizminin Bartın’ın gelişmesine ve büyümesine önemli ölçüde katkı sağladığına inandıklarını, son dönemde özel idare olarak ilimizin turizmini geliştirecek çalışmalar ve yatırımlar ile ilgili önemli ölçüde mesafe kat ettiklerini sözlerine ekledi.
Bu zamana kadar önemi had safhada olan turizm danışma ofislerinin kurulumunun gecikmiş olmasının da Bartın’ın tanıtımı için bir eksiklik olduğunu söyleyen Dursun, “İlimizin kalkınması için önemli çalışmalara imza atmaya gayret ettik. Hep birlikte açık, net ve güvene dayalı şekilde sistemli çalışarak Bartın’ımız için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.