Başkan Böcek, Zabıta Ekipleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Böcek, Zabıta Ekipleri İle Bir Araya Geldi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı’nın 188’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya ilçe belediyeleri içinde parmakla gösterilen, hem ortaya koyduğu kamu hizmetleriyle hem de personeliyle olan gönül bağı noktasında takdir edilen bir belediye olduğunu söyledi.
“Belediyelerin kolluk kuvvetleri doğrudan halka açılan bir penceredir” diyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine, özellikle halkın sağlığı noktasında yürüttükleri titiz çalışmadan ötürü teşekkür etti. Başkan Böcek, “Biz kamu hizmetlerini hep birlikte beraberce götürüyoruz. Biz idarenin, icranın başındayız. İcranın başında olanlar icraatlarıyla konuşurlar. Bu konuda da oldukça başarılı olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyorum. Bu noktada Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü gönülden kutluyorum. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün tüm çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.