Başkan Böcek’ten, Kitap Fuarı Öncesi Kütüphane

Başkan Böcek’ten, Kitap Fuarı Öncesi Kütüphane

Antalya’da okuryazarlık seviyesi en yüksek ilçelerden biri olan Konyaaltı’nda eğitime olan yatırımlar hızla sürüyor. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Konyaaltı Kitap Fuarı ile her yıl binlerce okuru Antalya’da buluşturan Konyaaltı Belediyesi, fuar öncesi 14 bin kitap mevcutlu kütüphane ve bilgisayar sınıfını hizmete açtı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gıda ve Giyim Bankası, Aile ve Engelli Danışmanlığı, 65 yaş üstü kişilere Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri ve sağlıklı yaşam için diyetisyen desteği gibi pek çok unsuru tek çatı altında topladıklarını bildirdi. Tüm bu hizmetleri Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi’nden (KOSHİM) yürüttüklerini dile getiren Başkan Böcek, yine bu çatı altında özellikle öğrencileri sevindirecek yeni bir hizmet başlattıklarını kaydetti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 14 bin kitap mevcutlu kütüphane ve 6 bilgisayardan oluşan teknoloji sınıfını ilçe halkının hizmetine açtı. Başkan Böcek, kütüphane ve bilgisayar sınıfını, bu yıl beşincisini gerçekleştirecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı öncesi ilçe halkına armağan ettiklerini kaydetti.
Hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet veren kütüphanenin özellikle öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüğü belirtilirken, modern tasarımı ve ferah yapısıyla vatandaşların 14 bin kitap mevcutlu kütüphanede diledikleri konuda araştırma yapabildikleri ifade edildi.