Başkan Çetinkaya, Mahallelerin Sorunlarını Yerinde İnceledi

Başkan Çetinkaya, Mahallelerin Sorunlarını Yerinde İnceledi

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, daha önce köy olan ve yasayla mahalle statüsüne geçerek belediye sorumluluk alanına giren mahallelerde incelemelerde bulundu.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte daha önce köy olan ve yasayla birlikte mahalle statüsüne geçerek, belediye sorumluluk sahasına giren Karacaören, Çaltı ve Yenikışla köylerini ziyaret ettiler. Ziyarette mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşen Başkan Çetinkaya, sorunları dinleyerek çözüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Mahallelerin öncelikli ortak sorunlarının yol, sulama suyu ve içme suyu olduğu tespit ettiklerini belirten Başkan Çetinkaya, bu sorunların çözümü için muhtarlarla ile birlikte ortak çözüm arayışı içinde olduklarını söyledi.
Sorunların tespiti ve çözümünde aciliyet sırası ile belediyenin imkanlarını doğrultusunda çözüme gideceklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, “Sorunların yerinde tespiti çözüme odaklanmamız konusunda bizleri doğru yönlendirecektir. Bu doğrultuda mahallelerimiz, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimiz ile birlikte ziyaret ederek, mahalle muhtarlarımızdan, mahalle sakinlerimizden sorunları dinliyor, yerinde değerlendiriyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda ve acilliği olan hizmetlerimizden başlayarak sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.