Başkan Genç Engelli Tiyatrocuları Ağırladı

Başkan Genç Engelli Tiyatrocuları Ağırladı

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret eden Pozitif Sanat Tiyatrosu yönetmeni ve oyuncuları 18 Ocak tarihinde 2015 tarihinde Antalya Kültür Merkezi’nde sahneleyecekleri "Hayatın Gerçekleri" isimli oyuna davet ettiler.
”Yayaya Yol Ver” sosyal projesinden yola çıkarak hazırladıkları “Hayatın Gerçekleri” isimli tiyatro oyunu hakkında bilgi veren Erkan Karabaş daha sonra Belediye Başkanı Turgay Genç’i 18 Ocak tarihindeki gösteride ağırlamak istediklerini belirtti. Karabaş grup adına Başkan Genç’e engelli bireylere katkılarından dolayı plaket verdi.
Çok özel bir misafir grubunu ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu bildiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla hiçbir ayırım yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet anlayışında olduk. Ancak ben burada pozitif ayrımcılık yaparak engelli tiyatrocu kardeşlerimi daha fazla önemsediğimi ve yaptıkları çalışmaların çok daha değerli olduğunu ifade etmek isterim" dedi.