Başkan Gökce Vatandaşların Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Başkan Gökce Vatandaşların Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, Sülekler Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.
Büyükşehir Yasası ile köy tüzel kişiliğinden çıkarak ilçenin mahallesi olan Sülekler’de vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Hasan Gökce, sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşlar mahallenin ortasında bulunan meydana meyve figürü yapılmasını isterken, yol genişletme çalışması talebinde de bulundular.
Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce vatandaşlara, "Siz isteyin biz ölçüm de yaparız, yolları da genişletiriz. Yeter ki siz mahalleli olarak hemfikir olun. Bu konuda bize önderlik yapın. Yol genişletme çalışmalarında tatsızlıklar yaşanabiliyor. Siz karar verin biz çalışalım" dedi. Mahalle meydanında yapılması istenen meyve figürü talebini de değerlendiren Başkan Gökce, "Talebinizi dikkate alarak önümüzdeki günlerde proje çalışmalarını başlatacağız" şeklinde konuştu.
Daha sonra mahalle muhtarı ve meclis üyeleri ile birlikte yeni yapılan oyun parkına giden Başkan Gökce, parkta oynayan çocuklarla bir süre sohbet etti.