Başkan Memduh Büyükkılıç Benli Ve Yıldız Ailelerinin Nikah Töreninde

Başkan Memduh Büyükkılıç Benli Ve Yıldız Ailelerinin Nikah Töreninde

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesinde uzun yıllar Zabıta Müdürü olarak görev yapan şu anda ise Belediye Teftiş Kurulunda müfettiş olan İsmail Yıldız’ın kızının nikah törenine iştirak ederek mutlular diledi.
Maliye Müşaviri ve Bankacı Mustafa Benli ile nikahlanan Şule Yıldız’ın nikah törene katılan ve genç çiftlerin nikahları kıyan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Ağustos 2014 gününün genç çiftler için çok anlamlı bir olduğunu ama ayrıca bu gençlere yine anlam katacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığı bir tarih de evlenmelerin kendileri için ayrı anlam katacağını söyledi.
Kaşıkla Restaurant salonunda gerçekleştirilen Düğün ve nikah törende kalabalık bir dost ve akraba huzurunda nikah merasını gerçekleştiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, evliliğin kutsal olduğunu çünkü toplumun temel taşı olan aile kurumun bu evlilikler neticesinde oluştuğunu bu neden ile sağlam ve hoşgörülü bir evlilik ve aile aslında toplumun çizgisini belirlediğini kaydetti.
Nikah töreni sonrası Benli ve Yıldız Aileleri ile Nikah Şahitlerin hazır bulunduğu salonda hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, genç çiftlere bir ömür mutluluklar dileyerek kendilerini tebrik etti.