Başkan Şahin Aesob’un Konuğu Oldu

Başkan Şahin Aesob’un Konuğu Oldu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (AESOB) bu haftaki konuğu Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin oldu.
Bölge esnafının karşılaştığı sorunları ve taleplerini direkt olarak aktararak fikir alışverişinde bulunmak ve sorunlara kalıcı çözümler bulabilmek için Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok tarafından düzenlenen yerel yönetimlerle esnaf başkanlarını buluşturma toplantıları devam ediyor.
AESOB’un bu haftaki konuğu Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Başkan Yardımcısı Ahmet Aydoğmuş oldu. Başkan Şahin, Aksu ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalar ve yapılması düşünülen projeler hakkında oda başkanlarını bilgilendirirken, oda başkanları da Aksu’da bulunan esnaf üyelerini ilgilendiren konulardaki sorun ve taleplerini ilettiler.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Aksu’da turizm, ticaret ve tarımın bir arada olduğunu belirterek, ilçenin Türkiye’nin en büyük organizasyonuna ev sahipliği yapacağını hatırlattı. Sevimçok, EXPO sayesinde başta Antalya olmak üzere ilçeye de birçok kazanımların sağlanacağını kaydetti.
Toplantıda Aksu Sanayi Sitesi’nin tam randımanlı olarak çalışmaması, ulaşım esnafını mağdur eden korsan taşımacılıkla ilgili şikayetleri dinleyen Başkan Halil Şahin konuyu takip edeceklerini belirtti.
Aksu Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında başkanları bilgilendirerek EXPO’nun Aksu’ya katacağı önemden de söz eden Başkan Şahin, Expo’nun çok büyük bir avantaj olduğunu ve bu avantajı Aksu’nun gelişmesi adına kullandıklarını söyledi. Başkan Şahin, EXPO ile birlikte Antalya ve Aksu arasındaki ulaşım çözümünün hayata geçirilecek olan raylı sistem sayesinde çözüleceğini söyledi.