Başkan Tütüncü Muhtarlarla Toplantılarına Devam Ediyor

Başkan Tütüncü Muhtarlarla Toplantılarına Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üç ayda bir gerçekleştirdiği muhtarla istişare toplantısına Altınova Düden Mahalle Muhtarı Cemali Cetinkaya ev sahipliği yaptı.
Muhtarın evinde gerçekleşen toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Meclis Üyesi Serhat Demir, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Ramazan Eciş, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ile AK Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Turan katıldı.
Toplantıda Orta Mahalle Muhtarı Hasan Alıcı, Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Avcı, Baraj Mahalle Muhtarı Adnan Uç, Mehmet Akif Ersol Mahalle Muhtarı Muhammet Tuna, Güneş Mahalle Muhtarı Mehmet Özgan, Altınova Menderes Mahalle Muhtarı Ahmet Ali Bozlar ile Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir hizmet taleplerini dile getirdiler.
Başkan Hakan Tütüncü de toplantı sonunda yaptığı açıklamada muhtarı evlerinde ziyaret ederek mahallelerin problemlerine çözüm aradıklarını, muhtarların kendilerine her zaman ve her şart altında ulaşabildiklerini kaydetti. Muhtarlarla yaptığı hizmet istişare toplantılarına bürokratların da katıldığı ifade eden Başkan Tütüncü,
“Toplantılarda muhtarlarımız, mahallelerinin problemlerini bizlere iletebiliyorlar. Yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi veriyoruz. Mahallelerin sorunları, merkezi idareyi, Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiriliyorsa telefon trafiği ile bu sorunları Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e, Büyükşehir’in ilgili bürokratlarına ya da merkezi idarenin Antalya İl Müdürlerine aktarıyoruz” dedi.
Muhtarlarla evlerinde toplantı yapılmasının Antalya’da ilk olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, ziyarete eşlik eden AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de merkezi idare ile siyasetin çözmesi gereken konuların çözümü noktasında kendilerine yardımcı olduğunun altını çizdi. gösterdiği samimiyetten dolayı teşekkür ederim.”