Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü Akdemir, Başkan Şahin’i Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü Akdemir, Başkan Şahin’i Ziyaret Etti

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve ekibinin katıldığı toplantıda, yatırımların hayata geçirilmesi için işbirliği kararı çıktı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti. Akdemir, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve ekibi, Aksu’nun tüm altyapı sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, toplantıda Büyükşehir olarak Aksu’nun tüm sorunlarına özel bir ilgi ile
yaklaştıklarını dile getirerek, “Masaya yatırılan sorunlar ve çözüm yolları üzerine konuştuk. Faydalı bir toplantı olduğunu söyleyebilirim. Aksu
Belediyesi ile yapacağımız güçbirliğiyle Aksu’nun çözüm bekleyen tüm sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanıyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de, “30 Mart’tan önce Aksulu hemşehrilerimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz. Bu çalışmaları yaparken Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini yanımızda görmek bizi fazlasıyla memnun ediyor. Elele verip Aksu’yu hizmet ağına çevirmek istiyoruz. Koordinatörümüz İsa Akdemir’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, toplantıların tekrarlanması kararı aldı.