Carrefoursa Antalya’da 18’inci Mağazasını Demre’de Açtı

Carrefoursa Antalya’da 18’inci Mağazasını Demre’de Açtı

Sabancı Holding’in yüzde 12 hisse daha alarak yüzde 50.8 ile şirketin yönetimini üstlendiği CarrefourSA, Antalya’da 18’inci mağazasını Demre ilçesine açtı.
Yeni açılan mağaza ile birlikte Türkiye genelinde mağaza sayısını 301’e çıkaran CarrefourSA, Antalya’da 18’inci mağazasını Demre ilçesinde açtı. Geçtiğimiz hafta eş zamanlı olarak Antalya’nın bir çok ilçesinde yeni mağazalarını açan CarrefourSA, son olarak Demre ilçesinde ‘CarrefourSA Süper’ mağazasını törenle açtı.
Açılış törenine, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, CarrefourSA Antalya Bölge Müdürü Ersin Ceylan, CarrefourSA Demre Şubesi Müdürü Mustafa Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Sedat Ünal ile çok sayıda Demreli vatandaş katıldı.
Törende bir konuşma yapan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, "Demre’nin gelişmesi ile birlikte ilçemize dışarıdan büyük yatırımlar gelmekte. Açılmış olan mağaza tüm Demreli vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Türkiye’nin en büyük hipermarket zincirlerinden biri olan Carreffoursa’nın Demre Mağazası, yönetim kadrosu dahil olmak üzere 17 personel ile yeni otogar arkasında hizmet verecek.