Deniz Otobüslerinde Kış Uygulaması

Deniz Otobüslerinde Kış Uygulaması

Antalya-Kemer arasında yaz sezonu boyunca neredeyse tam kapasite yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.
Deniz otobüslerinin sefere başladığı 27 Haziran ile 1 Kasım tarihleri arasında toplam 26 bin 395 kişi taşıdığı, 42 yolcu kapasitesi olan deniz otobüslerinin yaz boyunca tam doluluk oranıyla çalıştığı belirtildi.
Yapılan ankette, deniz otobüslerini kullanan yolcuların yüzde 96’sının hizmetten memnuniyet duyduklarını dile getirdikleri, deniz otobüslerini tercih edenlerin yüzde 88’i gezi, yüzde 12’sinin ise iş amaçlı kullandığının belirlendiği kaydedildi.
SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİ
Turizm sezonunun sona ermesi ve kış saati uygulamasına geçilmesiyle deniz otobüslerinin sefer saatlerinin değiştiği, 1 Kasım itibari ile deniz otobüslerinin sefer sayısının karşılıklı iki sefere düşürüldüğü açıklandı. Antalya Yat Limanı’ndan hareket saatinin 09.30- 16.30, Kemer Yat Limanı’ndan hareket saatinin ise 10.45-17.45 olarak düzenlendiği bildirildi.