Dört Çocuk Babasından 32 Gündür Haber Yok

Dört Çocuk Babasından 32 Gündür Haber Yok

Konya’dan Antalya’daki firmalara soba teslim etmeye gelen 42 yaşındaki Sami Tekeoğlu’ndan 32 gündür haber alınamıyor.
Konya merkezde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Sami Tekeoğlu, 8 Aralık 2014 tarihinde gece yarısı arkadaşı ile Antalya’daki firmalara soba teslim etmek amacıyla yola çıktı. Tekeoğlu ve arkadaşı Muratpaşa ilçesinde bir otele yerleşti. Üç gün otelde kalan ve o süre içinde eşi Hatice Tekeoğlu ve çocuklarıyla telefonla görüşen Sami Tekeoğlu, 12 Aralık’ta arama yapmaması üzerine ailesi endişeye düştü. İşyeri sahibini arayan Hatice Tekeoğlu’na Sami’ye ulaşamadıkları söylendi. Bunun üzerine Hatice Tekeoğlu, hem Konya hem Antalya emniyetinden kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen 32 güne rağmen Sami Tekeoğlu’ndan bir haber alınamadı.
"ÇOCUKLARIM BABALARINI SORUYOR"
Eşinin hayatından endişe eden Hatice Tekeoğlu, “Eşim ailesine ve çocuklarına düşkündü. Her gün telefonla arayan eşim bir anda ortadan kayboldu. Hayatından endişe ediyorum. Çocuklarım her gün soruyor ‘Babamız ne zaman gelecek’ diye. Eşimden bir şekilde haber almak istiyoruz. 32 gün geçmesine rağmen bir iz bulunamadı. Eşimi gören ya da yerini bilenlerin bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz” dedi.
Hatice Tekeoğlu, otelde aynı odada kaldığı arkadaşının, Sami Tekeoğlu’nun üçüncü günün sonunda odadan çıktığı ve bir daha geri dönmediğini söylediğini belirtti.