Döşemealtı Belediyesi’nden Muhteşem Final

Döşemealtı Belediyesi’nden Muhteşem Final

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Birimler Arası Futbol Turnuvası’ oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımını 7-2 yenen Ruhsat-Denetim ve İmar Futbol Takımı, şampiyon oldu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in başlama vuruşuyla start alan ‘Birimler Arası Futbol Karşılaşması’nın final bölümünde Park ve Bahçeler Takımı ile Ruhsat-Denetim ve İmar Müdürlüğü takımları karşılaştı. Çekişmeli geçen maça hızlı başlayan taraf Ruhsat-Denetim ve İmar Müdürlüğü takımı oldu. Oyunun büyük bölümünü önde götüren mavi-siyahlı ekip ilk yarıyı da 4-2 önde kapattı. Maçların tamamında olduğu gibi final maçı da lisanslı hakem tarafından yönetildi ve herhangi bir sakatlığa karşı doktor bulunduruldu.
Final maçını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Bürokratları, çok sayıda personel ile eşleri ve çocukları da dikkatle izledi. Çocuklarıyla birlikte müsabakaları büyük bir keyifle izlediklerini söyleyen aileler de bugüne kadar Döşemealtı Belediyesi çalışanları arasında ilk defa böylesine güzel bir spor organizasyonuna şahit olduklarını bildirdiler. Karşılaşmanın sona ermesiyle ödül törenine geçildi, Belediye Başkanı Turgay Genç , turnuva da ikinci olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü takımının oyuncularına madalya takıp tebrik etti. Şampiyon takımın oyuncularını da tek tek kutlayan Başkan Genç madalyanın ardından şampiyonluk kupasını Ruhsat-Denetim ve İmar Müdürlüğü takımının kaptanı Bülent Yörük’e verdi.
Meclis Üyesi Ramazan Bahşi ise; sporculara ve maçı izlemeye gelenlere kendi elleriyle baklava ikram etti. Belediye Başkanı Turgay Genç, her iki takım oyuncularını sergiledikleri centilmence oyun nedeniyle kutlayıp organizasyon da emeği geçenlere teşekkür etti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç yaptığı açıklamada, "Belediyemiz bünyesinde düzenlenen ve amacı birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak olan futbol turnuvasına katılan tüm ekipleri kutluyorum. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu tür sosyal, kültürel ve sportif organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.