Dsi 13. Bölge Müdürü Özgür, Üç İlçede İncelemelerde Bulundu

Dsi 13. Bölge Müdürü Özgür, Üç İlçede İncelemelerde Bulundu

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Tuncay Akyan ve Hüseyin Akkaya ile birlikte Kumluca, Demre ve Elmalı ilçelerinde bir dizi incelemelerde bulundu.
İlk olarak Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı ziyaret eden DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları Oğuz Kasap, Tuncay Akyan ve Hüseyin Akaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve Belediye Meclis üyeleri ile bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıda Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya bir sunum yaparak taleplerini dile getirdi.
Daha sonra Demre ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Topçu, AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya gelen Özgür ve beraberindemiler, ilçedeki yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunup, Demre Çayı ve Demre Köşkerler Deresi’nde incelemelerde bulundular.
Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı da ziyaret eden Turkay Özgür ve beraberindeki heyet, son olarak Elmalı ilçesine geçerek DSİ Elmalı 132. Şube Müdürlüğü’nde Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Ali Gökçe ve Belediye Meclis üyelerinin yatırımlar hakkındaki talepleri dinlediler.
Üç İlçede yapılan istişare toplantılarının ardından bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Kumluca, Demre ve Elmalı ilçelerimizde belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile çok verimli istişarelerde bulunduk. DSİ olarak ülkemizin ve milletimizin faydasına olacak her çalışma için bütün imkanların seferber edileceğini bildirerek, talepleri not aldık. Gerekli incelemeleri yaparak, uygun olan çalışmalara en kısa sürede başlanacağını belirttik” dedi.