Durdu Akkoç, Mhp Talas İlçe Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı

Durdu Akkoç, Mhp Talas İlçe Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı

Durdu Akkoç, düzenlediği basın toplantısı ile 28 Aralık’ta yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.
Parti binasında basın açıklaması düzenleyen Durdu Akkoç, “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş çirkin olaylarla karşı karşıyadır. İhanet boyutuna varan hadiseler cereyan etmektedir. İhanetçi ve bölücülerin cirit attığı, devlet sevdalılarının suçlandığı, iftiralara maruz bırakıldığı ve ihanet içinde olanların aklanmaya çalışıldığı bir dönemden geçiyoruz. Büyük Türk milletinin teminatı olan, dürüst ilkelerinden hiçbir zaman taviz vermeyen MHP bu ülkemizin olmazsa olmazlarındandır.
‘Önce ülkem sonra partim’ diyen genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli ve MHP camiasınca Türkiye Cumhuriyetinin ne kadar kutsal olduğu malumunuzdur” dedi.
Akkoç ayrıca, “Yıllardan beri hizmet ettiğim ve mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP’de ülkeme ve partime hizmet yarışında bende varım diyor, 28 Aralık’ta yapılacak olan kongrede MHP Talas İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.