Erdoğan’a Antalya Desteği

Erdoğan’a Antalya Desteği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak görevin Antalya'ya ve Antalyalılara düştüğünü, Antalyalıların da bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyledi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse ile birlikte 10 ilçe belediye başkanı, Antalya Kültür Merkezi’nde (AKM) basın toplantısı düzenledi.
Toplantıda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, her seçimi bir demokrasi bayramı olarak gördüklerini belirtti. Türel, Pazar günü ilk defa Cumhurun başkanını seçmek için ulus olarak sandığa gidileceğini belirtti. "Oyunu ver tarihe geç" sloganı altında bu tarihi sorumluluğu vatandaşlara aktarmaya çalıştıklarını kaydeden Türel, "Güçlü Türkiye hedefine güçlü liderlerle ulaşabilir. Bunun alternatifi düşünülemez. Türkiye son 10 senede dünyada 27'nci büyük ekonomiden 17'nci büyük ekonomi haline geldi. 2023 hedefi dünyadaki 6'ncı, Avrupa'nın da 3'üncü büyük ülkesi haline gelmek” dedi.
Türkiye'yi bugün kimin bu hedefe ulaştıracağının net şekilde ortada olduğunu belirten Türel, "Milletin adamı tarifi kendiliğinden ortaya çıkmamıştır. Basit bir slogan, herhangi bir reklam ajansının bulduğu değil, milletin tercihiyle ortaya çıkmıştır. 2023 hedeflerine ilerleyeceksek milletin adamıyla güçlü liderlerle ilerleyebiliriz. Türkiye'yi bölmek parçalamak isteyenlere, aynı zamanda Türkiye'yi uzaktan kumanda ile sipariş adaylarla idare etmek isteyenlere Türk milleti, milletin adamıyla pazar günü en güzel cevabı sandıkta verecektir. Sandık başına gidip oy kullanmakla tarihe geçeceğiz. Çocuklarımıza ileride yaşlandığımızda, sohbetlerimizde 'İlk Cumhurbaşkanlığı seçiminde ben de oy kullanmıştım. O şerefe ben de nail olmuştum' deme imkanına, Pazar günü sandığa gitmek suretiyle sahip olacağız^dedi.
Bu seçimlerin, ‘milletin adamı’nın arkasında tercihini kullananlar için bir tarihi sonucu daha olacağını kaydeden Türel, şunları söyledi:
“Oylarımla Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtmanın şerefine inşallah hep birlikte nail olacağız. Her seçim Türkiye'nin geleceğine atılan imzadır."
“ERDOĞAN ERDOĞAN’LA YARIŞIYOR”
AK Parti il Başkanı Mustafa Köse de teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını, demokrasi bayramını hep birlikte kutlayacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanı seçimleri adil olmayan bir şekilde devam ediyor. Bir yanda ağır siklet aday, diğer yanda tüy siklet adaylarla mücadele ediyor. Bu da gösteriyor ki Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan'la yarışıyor" dedi.