Narkoçelik-41 Operasyonları Düzenlendi: 644 Zehir Taciri Yakalandı

Narkoçelik-41 Operasyonları Düzenlendi: 644 Zehir Taciri Yakalandı
Bakan Yerlikaya'nın son açıklamasında uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına ilişkin "Narkoçelik-41" operasyonlarında, 967 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini kaydetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 57 kentte "Narkoçelik-41" operasyonları düzenlendiğini aktardı.

Narkoçelik-41 operasyonlarında 1603 ekip, 4 bin 127 personel, 25 hava aracı ve 41 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla yapıldığını kaydeden Bakan Yerlikaya, 967 kilogram uyuşturucu madde ve 5 milyon 857 bin 520 uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 644 zehir taciri ve sokak satıcısının gözaltına alındığını bilgisini paylaştı.

Bakan Yerlikaya'nın Açıklamaları Şu Şekilde:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımız ile operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."