Gürpınar Spor Sahası’na Sentetik Çim Döşenecek

Gürpınar Spor Sahası’na Sentetik Çim Döşenecek

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sosyal ve spor tesisleri ile kitlelerin spor yapmasına imkan tanıdıklarını söyleyerek, “Spor ve sporcunun dostu ve destekleyici bir belediye olduğumuzu her fırsatta gerçekleştirdiğimiz yatırım ve hizmetlerle kanıtlıyoruz” dedi.
Gürpınar mahallesinde yer alan futbol sahasına işlevlik kazandırmak ve bölge gençlerine daha verimli ve etkin bir spor sahası sunmak amacı ile çalışma başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mevcut bulunan futbol sahasının yetersiz ve verimsiz olduğunu, bu neden ile futbol sahasının yetersiz olmasından dolayı sporcuların spor karşılaşmalarını zorluklar içerisinde gerçekleştirdiklerini kaydetti. Gürpınar mahallesinde bulunan futbol sahasına sentetik çim döşenmesi işi yapım işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildiğini ifade eden Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “Biz belediye olarak özellikle kitlelerin spor yapması için yatırım yapıyoruz. Bu amaç ile şu anda 22 sosyal ve spor tesisimiz ilçe sınırları içerisinde hizmet vermektedir. 64 ayrı alanda ücretsiz basketbol sahamız mevcuttur. Okulların basket ve spor alanlarımı biz yapıyor ve onarıyoruz. Bu yetmiyor, 6 okulda kapalı spor salonu inşa ettik. Burada tek amacımız sporun herkesin yapmasını sağlamaktır. Parklara açık alan aletli jimnastik aletleri yerleştirdik. Sentetik yürüyüş yolları yapıyoruz. Dolayısı ile spor ve sporcunun dostu ve destekleyicisi olduğumuz her fırsatta tescilliyoruz. Şimdi de Gürpınar mahallesinde yer alan futbol sahamızda futbolda kalite ve etkinliği artırmak için sentetik çim ile döşüyoruz. Gürpınarlılara hayırlı olsun.“
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gerekli ihalenin yapıldığını ve bu ay içerisinde tamamlanarak sentetik çim sahanın Gürpınarlıların hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.