Hayırsever Aileden Eğitime Destek

Hayırsever Aileden Eğitime Destek

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayırsever Ali Güneş, Hasan Güneş, Hüseyin Güneş ve Süleyman Güneş kardeşler tarafından anne ve babalarının adına yaptırdıkları Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu ve Anaokulu, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında açılıyor.
Toplam 18 derslikli ortaokul ve 8 derslikli anaokulu inşaatları ve çevre düzenlemesi tamamlandığı belirtilirken, 15 Eylül tarihine eğitim ve öğretime başlayacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Keklik, "Hayırsever Güneş ailesinin anne babaları adına yaptırmış oldukları Hacı Şayeste-Mustafa Güneş Ortaokulu’nun açılmasıyla Side Mahallesi’nde yaşanan derslik sıkıntısı ortadan kalkmış olacak" dedi.
Yaptırılan 18 dersliğin ortaokul olarak değerlendirileceğini kaydeden Keklik, "Ali İhsan Barut ve Kemer Fatma Turgut Şen İlköğretim Okullarının ortaokul bölümlerindeki öğrenciler, Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu’nda eğitim görecek. Ayrıca bu iki okulun anasınıflarındaki öğrenciler de Hacı Şayeste Mustafa Güneş Anaokulu’na taşınacak.Güneş ailesine eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.