Hepar İl Başkanı Özdemir’den Mobbing Açıklaması

Hepar İl Başkanı Özdemir’den Mobbing Açıklaması

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Antalya İl Başkanı Nagihan Özdemir, mobinge maruz kalan 10 milyon 600 bin kişinin sorunlarının dinlenmediğini ve hafife alındıklarını söyledi.
HEPAR Antalya İl Başkanı Nagihan Özdemir, il binasında düzenlediği basın toplantısında mobbingi ele aldı. İşyerlerinde yapılanın yanında siyasi mobbingde olduğunu işaret eden Özdemir, “Her ortamda psikolojik baskı ve siyasi ayrımcılık yapılıyor. Siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri susarak sorunun çözülemeyeceğini bilmeleri gerekir. İnsanlara korku kültürünün yerleştirilmesi birilerinin işini geçici olarak kolaylaştırsa da gelecek nesillerin zihinsel, düşünsel ve kültürel değerlerini yok edecektir” dedi.
İşçi ve memurların da mobbing zulmüne uğradığını ifade eden Özdemir, “Bu mobbing zulmünü ve terörünü durdurmak HEPAR’ın görevidir. Mobbinge maruz kalan 10 milyon 600 bin çalışanımızın sorunlarını kimse dinlememekte, hafife alınmakta ve küçümsenmektedirler. Mobbing mağdurları maddi ve manevi zarar görüyorlar. Mobbing ile birlikte mücadele edersek o zaman bir şeyler yapabiliriz” diye konuştu.