Kayseri Şekerspor Yeni Sezona 19 Yeni Transfer İle Başlıyor

Kayseri Şekerspor Yeni Sezona 19 Yeni Transfer İle Başlıyor

Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup’ta bu haftasonu deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçı ile 2014-15 sezonuna ’’Merhaba’’ diyecek olan Kayseri Şekerspor, yenilenmiş kadrosu ile dikkat çekiyor. Yeşil-Beyazlı takım 27 kişilik kadrosunu netleştirirken, bu kadronun içinde 19 yeni transfer dikkat çekiyor. Kadroda iç transfer olarak 5 oyuncu yer alırken, alt yapıdan alınarak profesyonel yapılan 3 oyuncu bulunuyor.
Kayseri Şekerspor, bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta birbirinden güçlü takımlar ile mücadele edecek. Hedefini grupta ilk 8 takım arasına kalmak olarak belirleyen Yeşil-Beyazlı takım bu haftasonu başlayacak lig öncesinde 27 kişilik kadrosunu netleştirmiş durumda. Yeşil-Beyazlı takımda 19 yeni transfer dikkat çekiyor. Kayseri ekibinde bu 19 yeni transferin yanısıra iç transferde anlaşma saağlanan 5 oyuncu ile alt yapıdan profesyonel yapılan üç oyuncu yer alıyor. Kayseri Şekerspor’un sezon öncesinde dış transferde imza attırdığı isimler, geldikleri takımlar ve mevkileri şöyle: Sertaç Güzel (Kaleci-BUGSAŞ), Deniz Çınar (Kaleci-Gençlerbirliği), Birol Yiğit (Stoper-Vanspor), Ümit kale (Stoper-Kırıkhanspor), Gürol Karataş (Stoper-Refahiye), Burak Öztürk (Stoper-Yimpaş Yozgat), Doğancan Akkaya (Sağbek-Tuzlaspor), İbrahim Etham Sevinç (Sağbek-Gümüşhanespor), Aytunç Öden (Solbek-Gümüşhanespor), yasin?sarı (Solbek-Kırıkhanspor), Hüseyin Demir (Ön Libero-Diyarbakırspor), Okan Ünal (Ön Libero-İnegölspor), Süleyman Öztürk (Ön Libero-Aksarayspor), Zahit Aydın (Sol Ön-1461 Trabzon), Tugay Komşu (Sağ-Sol Ön-Adıyamanspor), Tolga Değirmenci (Sağ-Sol Ön-Boluspor), Muzaffer Taşkın (Forvet Arkası-Nazillispor), Süleyman Köse (Santrfor-Kayseri Yolspor), Cemil Karakum (Santrfor (Aksarayspor).
Kayseri Şekerspor’da iç tranfserde sözleşme imzalanan isimler ise şunlar: Batuhan Kaya (Kaleci), İsmail Bulut (Santrfor), Serkan Güçlü (Ortasaha), Altan Güneş (Ortasaha), Emre Gemici (Santrafor). Y
Yeşil-Beyazlı takım ayrıca bu sezon bir ilke imza atarak ilk defa alt yapıda forma giyen üç oyuncuyu profesyonel yaptı. Alt yapıdan alınarak profesyonel yapılan isimler ise şunlar: Gürkan Arslan (Ortasaha), Çağrı Yuyum (Santrafor) ve Raşit Şimşek (Stoper).