Konyaaltı’nda Asfalt Çalişmasi Devam Ediyor

Konyaaltı’nda Asfalt Çalişmasi Devam Ediyor

Konyaaltı, Antalya’da doğalgaz altyapısının tümüyle tamamlandığı ilk ilçe olurken, elektrik hatlarının yer altına alınması ve süper hızlı internet ağının yaygınlaştırılması çalışmaları sonucu bozulan yollar Konyaaltı Belediyesi tarafından yenileniyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Uncalı Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, birçok idarecinin yerel seçim öncesi alt yapı çalışmalarını durdurduğuna dikkat çekerken, kendilerinin çalışmalara aralıksız devam ettiklerini bildirdi.
Geçtiğimiz yıl içinde doğalgaz alt yapı çalışmalarının tümüyle tamamlandığını dile getiren Başkan Böcek, Doğalgaz, Telekom ve TEDAŞ gibi kurumların yaptığı çalışmaların neticesinde tahrip olan asfaltları, sıcak asfalt ile yenilediklerini söyledi.
Bu yıl içinde 20 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt hedefleri olduğunu bildiren Başkan Muhittin Böcek, maliyetinin ise yaklaşık 4 milyon lira olacağını kaydetti. Başkan Böcek, “Uncalı Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerde sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Bu yıl içerisinde 20 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt yapacağız. Asfalt maliyetimiz 4 milyon liranın üzerinde olacak. Amacımız, Konyaaltı’nı herkes için yaşanabilir ve daha modern bir kent yapmak” diye konuştu.