Korkuteli Devlet Hastanesi'nde Altı Ayda 170 Bin Kişi Tedavi Oldu

Korkuteli Devlet Hastanesi'nde Altı Ayda 170 Bin Kişi Tedavi Oldu

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Devlet Hastanesi'nde 2014 yılı ilk 6 ayında muayene edilen hasta sayısının 169 bin 301 olduğu belirtildi.
Antalya’nın bölge hastanesi konumunda olan Korkuteli Devlet Hastanesi'nde 2014 yılının ilk 6 ayında muayene edilen hasta sayısının 169 bin 301 olduğu belirtildi. Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Eke konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Başta acil olmak üzere, dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, yenidoğan, nöroloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, enfeksiyon hastalıkları, cildiye, psikiyatri, fizik tedavi, genel cerrahi, üroloji, KBB ve göz hastalıkları, göğüs cerrahisi, kadın doğum, anesteziyoloji ve reanimasyon, beyin ve sinir cerrahisi, diş hastalıkları ve tedavisi, hemodiyaliz kliniği, ortopedi ve travmatoloji bölümlerinde bu yılın ilk 6 ayında ayakta muayene edilen hasta sayısı 169 bin 301 kişidir. Bunun yanında randevu alıp ta bin 802 hasta hastaneye gelmemiştir. Ayrıca hastanemiz yatak doluluk oranı ise yüzde 75'i buldu" dedi.
Başhekim Eke 2014 yılında yoğun bir tempo ile çalıştıklarını belirterek, "Birkaç eksik doktorumuzun hastanemize katılmasıyla ve özellikle yaz aylarında yazlıkçı hastaların yoğunluğu sonrası, ilçe halkının yanı sıra çevre ilçelerden gelen hastalara da geniş bir alanda hizmet sunuyoruz. İlk 6 ay içinde 169 bin 301 hastayı muayene ettiklerini belirten Op.Dr. Eke, "Artık hastanemizde eksik doktorumuz yok. Geçici görevle de olsa sağlık hizmeti veriyoruz. Hastanemize gelen her vatandaşımıza tüm personelimiz en iyi şekilde sağlık hizmeti vermek için büyük bir gayret gösteriyor. Eskiden büyük bir eksikliği görülen birçok ameliyat ise artık hastanemizde yapılıyor" dedi.