Korkuteli Fatih Bulvarı’ndaki Okullarda Duvar Çalişmalari Tamamlandı

Korkuteli Fatih Bulvarı’ndaki Okullarda Duvar Çalişmalari Tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi tarafından, Korkuteli ilçesi Fatih Bulvarı üzerindeki okullarda devam ettirilen duvar çalışmaları tamamlandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 Mart tarihinde yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile birlikte yapımı kendisine geçen Fatih Bulvarı’nda alt yapı çalışmalarını tamamlandıktan sonra bulvar üzerinde bulunan okullarda duvar çalışmaları da bitirildi. Bulvarda önümüzdeki günlerde sinyalizasyon çalışmalarına başlanacağı ifade edildi..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu okullardaki duvar çalışmalarını inceledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, öğrencilerin güvenliği için okul duvarlarının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu ise, "Bulvar üzerinde bulunan 3 okulun duvarlarının yapımını kısa sürede tamamladık. Böylece öğrencilerimizin okullarına daha güvenli bir şekilde girip çıkmasını sağlamış olduk" diye konuştu.