Korkuteli’de Seçmen KÂğıtları Dağıtılıyor

Korkuteli’de Seçmen KÂğıtları Dağıtılıyor

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Korkuteli İlçe Seçim Kurulunca hazırlanarak seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklarda dağıtılmaya devam ediyor.
Tüm Türkiye’de 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklara geldi. Seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar seçmen bilgi kâğıtlarını bağlı bulundukları muhtarlıklara müracaat ederek teslim alabilecek. Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz, 25 Temmuz’da İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldıkları ve aynı gün dağıtımına başladıkları seçmen bilgi kâğıtlarını, seçmenler tarafından 10 Ağustos 2014 Pazar gününe kadar alınabileceğini ifade etti.
Yılmaz, “10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçmen bilgi kâğıtları elimize ulaştı. Seçime kadar olan sürede bu kâğıtların seçmenlere dağıtılması gerekiyor. Biz muhtarlık olarak dağıtmaya başladık fakat sürenin kısıtlı olması nedeniyle vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını gerekiyor. Muhtarlıklara gelip seçmen bilgi kâğıtlarını alabilirler. Bu arada seçim ilk turda bitmezse seçmenler kâğıtları atmasınlar. 28 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan 2. Turda aynı kâğıtları kullanacaklardır” dedi.