Korkuteli’nde Üç Okula Başarı Sertifikası

Korkuteli’nde Üç Okula Başarı Sertifikası

2013-2014 yılı eğitim öğretim yılı itibariyle Antalya’nın Korkuteli ilçesinde okullarda verilen "Değerler Eğitimi" kapsamında üç okula başarı sertifikası verildi.
Antalya’da 2013 -2014 yılı eğitim öğretim yılı itibariyle okullarda verilen Değerler Eğitimi kapsamında Korkuteli’nde üç okula il bazında başarı sertifikası verildi. Değerler Eğitimi projesi kapsamında pek çok faaliyet gerçekleştiren Fikriye Ramazan Yalçın İlkokulu Müdürü Durmuş Ali Özokutan, Fikriye Ramazan Yalçın Ortaokulu Müdürü Murat Karakuş ve Lokman Hekim Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Oğuz Ağırcan’a Antalya Valiliği tarafından hazırlanan başarı sertifikaları verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz’ün sertifikalarını verdiği okul yöneticileri Değer Eğitimi ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Fikriye Ramazan Yalçın Ortaokulu Müdürü Murat Karakuş, "Değerler Eğitimi ders aralarında aslında okulda eğitim dediğimiz geniş kapsamlı bir çalışmadır. Vatan sevgisi, büyüklere saygı, doğa sevgisi gibi öğrencilerin kişisel olarak donanımlı hale gelmesini amaçlayan çalışmalar yapıyoruz" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kocagöz ise yaptığı konuşmada, öğrencilerin Değerler Eğitimi çalışmaları ile saygı, sevgi, hoşgörü gibi ahlaki değerlerin önemini kavradıklarını ifade etti.