Köse Veda Turu İçin Korkuteli’nde

Köse Veda Turu İçin Korkuteli’nde

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İl Başkan adayı Rıza Sümer, Teşkilat Başkanı Ali Çetin, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Atılgan, İlçe Koordinatörleri Fikret Yağcı, Celal Kaya, Antalya’nın Korkuteli ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ziyarette yaptığı konuşmada, "Bizlere her zaman başkanlık değil ağabeylik yapan İl Başkanımız Mustafa Köse’ye başarılı görev süresince katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Şayet varsa hakkımızı helal ediyoruz, kendisinin de hakkını helal etmesini diliyoruz" dedi.
Birlik ve beraberlik içinde görev değişimi yapılacak mesajının verildiği ziyarette konuşma yapan İl Başkanı Mustafa Köse ise, "2012’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan sıfatıyla ağırlamış ve Antalya’nın kongre rekorunu kırmıştık. 22 bin kişiyle düzenlediğimiz kongremiz adeta bir efsane olmuştu. Şimdi de Rıza Sümer Başkanımız için Ahmet Davutoğlu’nu Başbakan sıfatıyla ilk kez Antalya’da ağırlayacağımız 25 bin kişiyi hedeflediğimiz başka bir efsane kongre düzenleyeceğiz" dedi.
Partililerden helallik isteyen Köse, "Eğer sizlere bir hakkım geçtiyse helal olsun. Korkuteli’nin önümüzdeki süreçlerde makus talihinden de kurtulmasını diliyorum. Dört yıl boyunca sizlerle aynı yolda yürümekten, meselelerle aynı pencereden bakmaktan onur duydum" diye konuştu.
AK Parti İl Başkan adayı Rıza Sümer de kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında Korkuteli İlçe Teşkilatı’nı ve AK Parti’ye gönül vermiş herkesi kongreye davet etti.