Kto Meslek Komiteleri Çalişmalarini Aralıksız Sürdürüyor

Kto Meslek Komiteleri Çalişmalarini Aralıksız Sürdürüyor

Kayseri Ticaret Odası Meslek komiteleri çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, KTO 23. Meslek Komitesi-Metal Eşya Üretimi ve Ticareti ve 28. Meslek Komitesi Metal Malzemeler Üretimi ve Ticareti Sektörü Firmaları ortak komite toplantısı Odamızda gerçekleştirildi.
Meslek komitesi toplantısına; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meslek komitesi üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşan KTO Başkanı Hiçyılmaz; ısrarla üzerinde durdukları konu olan meslek komitelerinin aktif çalışmalarının çok önemli olduğunu ifade ederek, meslek komitelerinin sağlıklı çalışmasının Odanın sağlıklı çalışmasıyla doğru orantılı olduğunu belirtti.
Komite toplantılarına bizzat katılmaya gayret gösterdiğini vurgulayan Hiçyılmaz, Odamız bünyesinde çalışmalarını sürdüren Meslek Komiteleri konusunda oldukça yararlı işler yapıldığını belirterek, bu komitelerin gündeme getirdiği konular sayesinde üyelerimizin yaşadığı sorunların gündeme taşındığını ve çözüm yolları arandığını kaydetti.
Toplantıda, ağırlıklı olarak, sektörde faaliyet gösteren kayıt dışı işletmelerin piyasada oluşturduğu haksız rekabetten ve kalifiye elman sıkıntısından bahsedildi ve bu sorunların çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.