Avengers 5 Geliyor: Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Avengers 5 Geliyor: Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı
Marvel Sinematik Evreni (MCU), yeni bir Avengers filmi ile genişlemeye hazırlanıyor. Yeni film için Marvel Studios, önemli bir yönetmenle anlaştığı iddialarıyla gündemde. İşte ortaya çıkan yeni detaylar...

Marvel Studios'un, Avengers 5’i yönetmesi için Shawn Levy ile anlaştığı iddiaları sinema dünyasında konuşuluyor.

Deadpool & Wolverine filminde gösterdiği performansla dikkat çeken Levy, Marvel'ı etkilemeyi başardı. Bu yaz vizyona girecek olan Deadpool & Wolverine, 60’tan fazla Marvel karakterini bir araya getiriyor ve Levy'nin bu büyük projeyi başarıyla yönettiği konuşuluyor. Bu da onu, Avengers 5 için ideal bir aday yapıyor.

Yeni Avengers filminde, Jonathan Majors’ın canlandıracağı Fatih Kang karakteri, ekibin karşısına çıkacak. Majors, ilk olarak Loki dizisinde bu karakterle izleyici karşısına çıkmıştı ve Avengers 5'te rolüne devam edeceği kesinleşti. Bu film, MCU'nun Altıncı Evresi’nin önemli bir parçası olacak.

Deadpool & Wolverine, şimdiye kadarki en büyük MCU filmlerinden biri olarak tanımlanıyor. Shawn Levy, Marvel Studios ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Levy’nin bu projede gösterdiği başarı, onun Avengers 5’in yönetmen koltuğuna oturması için güçlü bir neden olarak görülüyor.

Comic-Con’da Büyük Duyuru Bekleniyor

Levy’nin yönetmen olacağına dair duyurunun, Marvel Studios’un Temmuz ayında gerçekleşecek olan Comic-Con etkinliğinde yapılması bekleniyor. Bu etkinlikte, Deadpool & Wolverine filmi için de büyük bir görsel şölen sunulacağı belirtiliyor.

Shawn Levy’nin, Stranger Things gibi geniş oyuncu kadrosuna sahip dizilerdeki yönetmenlik deneyimi, Avengers 5 gibi kapsamlı bir hikayeyi yönetme konusunda ona avantaj sağlıyor.