Reha Muhtar'ın Sağlık Durumu Nasıl? Uğur Dündar Duyurdu

Reha Muhtar'ın Sağlık Durumu Nasıl? Uğur Dündar Duyurdu
Gazeteci Uğur Dündar, önceki ay evinde geçirdiği bir kazadan sonra hastaneye kaldırılan Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, 20 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul’da bulunan evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Uğur Dündar, meslektaşı Reha Muhtar’ın sağlık durumu bilgilendirme yaptı.

Reha Muhtar’ı hastanede ziyaret eden Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Sevgili arkadaşım Reha Muhtar’ı yattığı hastanede ziyaret ettim. Doktorları; süratle iyileştiğini, artık rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirttiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur” dedi.

Önceki haftalarda Reha Muhtar’ı eski hayat arkadaşı şarkıcı Nilüfer Uyumlu da kızı Ayşe Nazlı ile hastanede ziyaret etmiş ve “Durumu gayet iyi, daha iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Oturuyordu. Biraz sohbet ettik. Ne zaman taburcu olacağı belli değil. O konuda henüz bir şey söylemiyorlar. Kendisini iyi gördüm, bu da beni rahatlattı. Onun için hastaneden rahat ayrılıyorum” ifadelerini kullanmıştı.