Manavgat Gazeteciler Cemiyeti’nden Matso’ya Ziyaret

Manavgat Gazeteciler Cemiyeti’nden Matso’ya Ziyaret

Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdurrahman Şahin, Başkan Yardımcısı Sedat Manav ile Deniz Ekici, Muhasip Üye Fatih Hepokur ve Genel Sekreter Arif Kaplan katıldığı ziyarette MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akar’da yer aldı.
Derneğin kurulmasının ardından 1. Olağan Genel Kurulu’nu yaparak yönetim ve denetim kurullarını belirlediklerini belirten Başkan Abdurrahman Şahin, yönetim olarak ilçede bulunan kurumları ziyaret ettiklerini söyledi. Derneği Manavgat’ta birçok gazetecinin bir araya gelmesi ile kurduklarını kaydeden Şahin, hedeflerinin gazeteci mesleğini icra eden basın mensuplarının sorunlarını çözmek ve ilçe sorunlarının çözümüne katkı sağlamak olduğunu ifade etti.
MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise gazetecilerin önemli bir görev ifa ettiklerini belirterek sorunların çözümü noktasında önemli bir görev üstlendiklerini ve toplumun gözü kulağı olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boztaş, Cemiyet’in Manavgat’a hayırlı olmasını diledi.