Melikgazi Belediyesi’nden Emniyet Müdürlüğü’ne 30 Adet Navigasyon Cihazı

Melikgazi Belediyesi’nden Emniyet Müdürlüğü’ne 30 Adet Navigasyon Cihazı

Melikgazi Belediyesi tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne verilmek üzere alınan 30 navigasyon cihazı düzenlenen tören ile teslim edildi.
Törende konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Kaymakamımızın talepleri üzerine Emniyet Müdürlüğümüzün navigasyon cihazı ihtiyacını karşılamak amacıyla meclisimiz sağolsun çok değerli meclis üyelerimizle birlikte bu kararı hayata geçirmek için burada bulunuyoruz. Amacımız hiçbir zaman bir suç işlenmesin bir suç işleyen varsa şehrimizde planlı bir şehir olduğu için gerçekten navigasyon cihazlarını rahatlıkla kullanmak için Melikgazi bölgemizde çalışan emniyet çalışanlarına böyle bir cihaz imkanı sunmak suretiyle suçluları en kısa zamanda adres araştırması yapmadan yakalanması amaçlanmaktadır. Meclis üyelerine teşekkür edip emniyetimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ise, "Bugün burada Kayseri’de yerel yönetimlerin merkezi yönetime yardımcı olma fikriyle bir arada bulunuyoruz. Kayseri’deki tüm yerel yöneticiler burası kamu kurumu burdaki ödenek farklı merkez farklı dolayısıyla bizim hizmet alanına girmiyor gibi yaklaşımlarda bulunmamışlardır. Her kurumu içselleştirerek benimseyerek her ihtiyaçlarına kendi ihtiyaçlarıymış gibi koşturma anlayışını bir kez daha sergilemişlerdir. Okul, sağlık ocağı ,yol yapan merkezi yönetimin eksik kalabileceği ihtiyaç duyduğu yerlerde bu hizmetleri yapan belediyecilik anlayışı Melikgazi de bugünde sizin şahitliğinizle ilçe emniyet müdürlüğümüzün navigasyon cihazlarının temininde de bu anlayışı ortaya koyduk. Bu anlayışta da Melikgazi belediyesi meclis üyelerimizi de teşekkürlerimi iletiyorum. İnsanlarımız mutu olacak insanları8mız kamu hizmetlerini etkin, rasyonel ve zamanında almış olacaklardır" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından navigasyon cihazları teslim edildi.