Milletvekili Bakır, İncesu İlçesinde

Milletvekili Bakır, İncesu İlçesinde

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, İncesu ilçesinde bir ziyaretler gerçekleştirdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, İncesu Koordinatörleri Ahmet Akdemir, Mehmet Fidan ve İncesu İlçe teşkilatı ile İncesu meydanındaki esnafları ziyaret ederek, vatandaşların kandilini kutladı.
Ziyaret sonrası teşkilat binasına geçen heyet, ilçe teşkilatı ile yılın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Yönetim kurulu toplantısında teşkilat mensupları ile tanışmasının ardından, konuşan Milletvekili Bakır, "İncesu ilçesinde sıcak bir şekilde karşılandık. AK Parti’yi bir dava partisi olarak görüyoruz. Bu dava, kökü Osmanlıya dayanan bir hareketin devamıdır. Ne mutlu ki bize, bu hareketin bir neferi olarak görev yapıyoruz. O yüzden ben, bir siyasi hareket veya bir yürüyüş olarak bakmam AK Partiye. AK Parti aynı zamanda kutlu bir yürüyüştür. AK Parti olarak tüm ulaşabildiğimiz yerlere ulaşarak, insanlara yardım etmemiz lazım. Çünkü biz biliyoruz ki; Dicle de bir kurt koyunu aşırsa, Cenab-ı Allah ondan bizleri mesul tutacak. Biz bu şuur içinde siyaset yapıyoruz. İşte bizim medeniyetimizde yöneticinin nasıl olması gerektiğini Mehmet Akif bu gün bile bizlere anlatır ve hatırlatır. Hz. Ömer’den bizlere örnekler verir. İnsanlar arasında üstünlük sadece takva iledir. Başka hiç bir üstünlük ve farkımız yoktur. Zencinin, beyaza, esmerin, sarışına, acemin, araba hiç bir üstünlüğü yoktur. Biz bu medeniyetin ve anlayışın evlatlarıyız. O bakımdan hep birlikte çalışacağız. Tevazu ile çalışacağız. İnsanların sesi olacağız. Ve insanların sesini ulaştırabildiğimiz yere kadar ulaştıracağız." şeklinde konuştu.
Milletvekili Prof Dr. Pelin Gündeş Bakır, toplantı sonrası teşkilat mensupları ile sohbet ederek, ilçeye yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi aldı.