Milletvekili Tunç’tan Kaymakam Eser’e Ziyaret

Milletvekili Tunç’tan Kaymakam Eser’e Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra Kaymakamlığına atanan Kadir Taner Eser’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Milletvekili Tunç’a ziyarette, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Özdilkural ve bazı teşkilat eşlik etti. Kaymakam Eser’e Amasra’daki görevinde başarılar dileyen Milletvekili Tunç, Amasra’nın doğal görüntüsü ile Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu, bu nedenle Amasra’yı turizmde marka yapmak için hükumet olarak önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini, devam eden yatırımlarla birlikte Amasra’nın Karadeniz’de bir cazibe merkezi olacağını söyledi.
Amasra Kaymakamı Kadir Taner Eser de, Milletvekili Tunç ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hep birlikte Amasra için ne gerekiyorsa yapacağız, doğa harikası bir ilçede görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum, Amasra’nın turizmde gelişmesi için görev yaptığım süre içerisinde sizlerin de destekleri ile güzel eserler ortaya çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.