Müftü Gündüz: "amacımız Gençleri Camilere Çekmek"

Müftü Gündüz: "amacımız Gençleri Camilere Çekmek"

Bartın Müftülüğü, Camiler ve Din görevlileri Haftasını çeşitli etkinliklerle kutlarken camilerde gençlerle buluşma programları düzenleniyor.
“GEÇ KALMA, GENÇ GEL"
Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl Camiler ve Din Görevliler Haftası temasının "Cami ve gençlik", sloganının ise "Geç kalma, genç gel" olarak belirlendiğini hatırlattı.
Müftü Gündüz yaptığı açıklamada, bu kapsamda özel bir kolejin öğrencileriyle Şadırvan Camisinde buluştuklarını belirterek "Gençleri camilerimizde ağırlamak bizim için çok önemli. Sizleri buraya yönelten hocalarımıza teşekkür ediyorum. Camilerimize gelen cemaatin genel yaş durumu belli. Ama bizim görevimiz özellikle genç nesile ulaşmanın bu genç nesili camilere çekmenin yollarını bulmalıyız. Gençlerimizin, bir kısım şer odaklarının tuzaklarına düşmemesi için din görevlileri olarak bize çok görev düştüğünü biliyoruz. İnşallah bölgemizdeki gençlerimize küçükte olsa yaklaşım gösterebilirsek bizim için en büyük mutluluk bu olacak” dedi.
Bartın İl Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde “Yedi gün yedi camide gençlik” ile buluşmaya devem edecek.