Muratpaşa Belediyesi Gençlikevi’ne Kayıtlar Başladı

Muratpaşa Belediyesi Gençlikevi’ne Kayıtlar Başladı

Muratpaşa Belediyesi, yükseköğrenim gören kız öğrenciler için Gençlikevi Projesi’ni hayata geçiriyor.
Muratpaşa Belediyesi özellikle Antalya’nın ilçelerinden yükseköğrenim görmek için kente gelen kız öğrencilere yönelik olarak Gençlikevi Projesi’ni hayata geçiriyor. Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci ve Murat Şimşek, ilgili birim müdürleri ile birlikte yakında hizmete girecek olan iki Gençlikevi’nde incelemelerde bulundu.
Balbey ve Kızıltoprak Mahalleleri’nde iç tefrişleri tamamlanma aşamasında olan iki Gençlikevi’nde yükseköğrenim gören kız öğrencilerin barınma ve yeme içme gibi ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. İki, dört ve altışar kişilik odalardan oluşan Gençlikevi ’ne kayıtların başladığı, kayıtların üniversite öğrenci kartı ve nüfus cüzdanı ile yapılabileceği bildirildi.
Muratpaşa Belediye Meclisi’nce alınan karar gereği Gençlikevi 2 kişilik oda ücreti kişi başı aylık 350, 4-6 kişilik oda ücreti kişi başı aylık 250 TL olarak belirlendi. Kahvaltı ve akşam yemeğinin ücretsiz olarak verileceği Gençlikevi’ne kayıtların Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ve Balbey Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi 19/A adresinde bulunan Gençlikevi’ne yapılabileceği ifade edildi. Gençlikevi’ne kayıt yaptırmak isteyen, yükseköğrenim gören kız öğrencilerin 444 80 07 numaralı Muratpaşa Belediyesi Turunç Masa Çağrı Merkezi’nden bilgi alabilecekleri kaydedildi.