Muratpaşa Veterinerlik Yenileniyor

Muratpaşa Veterinerlik Yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi’nde bulunan Veterinerlik Müdürlüğü tesislerinin büyütülmesi ve eksikliklerin giderilmesini istedi.
Muratpaşa Belediyesi’ndeki müdürlüklerdeki değişim çalışmaları devam ediyor. Başkan Uysal, Ermenek Mahallesi’nde bulunan Veterinerlik Müdürlüğü tesislerinde incelemelerde bulundu. Tesisleri gezen Başkan Uysal, hayvanların bakım ve tedavileri için yeterlilik ölçüsüne ulaşması için yetkililere talimat verdi. Sokak hayvanlarına yönelik mahallelerde muhtarlar ve hayvanseverlerle beraber sağlık tarama çalışmalarına başlanmasını isteyen Başkan Uysal, hasta ve operasyon sonrasında iyileşmeleri için kedi ile köpeklere yeni bakım ünitesinin yapılmasını istedi.
TESİSLER BÜYÜTÜLECEK
Ermenek’de Veterinerlik tesislerinin büyütüleceğini söyleyen Başkan Ümit Uysal, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hayvanları koruma dernekleri ve vatandaşlarımızla görüşmeler yapıyoruz. Derneklerden ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik. Tesislerde yaptığımız incelemelerde eksiklikleri tespit ettik. Veteriner müdürlüğümüzün işlevini büyüteceğiz. Yeni bakım ünitesini en kısa zamanda hizmete sokacağız. Sosyal medya aracılığıyla da sahipsiz hayvanların sahiplendirme çalışmaları yapılacak” diye konuştu.