Muratpaşa’da Okullar Güzelleşiyor

Muratpaşa’da Okullar Güzelleşiyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, okullardan gelen talep üzerine Fen İşleri Müdürlüğü’ne tüm okulların spor ve oyun alanlarının boyanması talimatını verdi. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt servisi boya ekipleri, 56 mahallede bulunan okulların spor ve oyun alanları ile tören alanlarının boyama işlemini yapıyor.
Ekipler basketbol, voleybol ve futbol sahalarının yanı sıra öğrencilerin oyun alanlarının boyayla çizimini yaparken, teneffüslerde çocukların zamanlarını iyi geçirebilmeleri amacıyla köşe kapmaca, labirent, sek sek, pusula güneşi, yakan top sahası ve satranç alanlarını da boyayla çiziyor.
Fen İşleri Müdürü Arif Kuş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Okullarımızda spor ve oyun alanları ile tören alanlarında boyama işlemini gerçekleştiriyoruz. Okullarımız için özel bir boyama ekibi oluşturduk. Şu ana kadar Fatma Gül Özpınar, Antbirlik, Emel Sevgi Taner, Dilşat Refizade, Ermenek, İstiklal, Vali Hüsnü Tuğlu, Yunus Emre, Hacı Hafize Hakkı Saygan ve Başöğretmen İlköğretim Okulları’nda boya işlemini tamamladık. Çalışmalarımız tüm okullarımızda devam edecek. Okullarımız bambaşka bir çehreye kavuşacak” diye konuştu.