Muratpaşa’dan Halk Günü

Muratpaşa’dan Halk Günü

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, halk günlerinin yedincisini Üçgen Mahallesi’nde yaptı.
Giritli Parkı’nda “Biz size geliyoruz” konulu halk günü toplantısı öncesinde konuşan Başkan Ümit Uysal, “En büyük ana projemiz insan. Görev verenlerle, görev alanlar buluşsun diye bu halk günlerimizi düzenliyoruz. Mahallelerimizdeki sorunları yerinde görüyoruz ve görüşmek isteyen vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.
Muratpaşa’nın çok büyük bir ilçe olduğuna değinen Başkan Ümit Uysal, “Muratpaşa’da 56 mahallede 450 bin vatandaşımız var. Hizmet etmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltmek istiyoruz. İyi kaldırımlarımız ve iyi asfalt olmalı. Mahallelerde spor salonları ve yüzme havuzu olacak. Projelendirme çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl 5 noktada olan kurs merkezini 16 noktaya çıkaracağız. 10 binlere mesleki eğitim kursları vereceğiz” şeklinde konuştu.
Muratpaşa’da öncelikli projelerin hazırlanmaya başladığını sözlerine ekleyen Başkan Uysal, şunları söyledi:
“Büyük bir kültür ve opera merkezi yapacağız. Sivil toplum merkezi, öğrenciler için etüd merkezleri, çamaşırhane ve kafeterya yapılacak. Yaşam kalitesini Muratpaşa’da yükseltmek için ne gerekiyorsa yapılacak. Engelliler ve yaşlılar için 24 saat hizmet verebilecek merkezi kuruyoruz. Cenaze hizmetleri faaliyete girdi. En büyük projemiz insan. İnsanın ihtiyaç duyduğu her şeye biz varız.”