Muratpaşa’dan Soğuk Havada Sıcak Yuva

Muratpaşa’dan Soğuk Havada Sıcak Yuva

Dondurucu soğukların yaşandığı Antalya’da, evsiz vatandaşlar için bir hizmet binasını kullanıma açan Muratpaşa Belediyesi, yemek, barınma, sağlık kontrolü gibi temel hizmetleri de veriyor.
Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; dondurucu soğukların yaşandığı kentte, sokakta kalan vatandaşlar için Rauf Denktaş Parkı içinde bulunan hizmet binasını kullanıma açtı. Aralarında evli bir çiftin de bulunduğu vatandaşlara barınma, yemek ve berberlik gibi hizmetleri veriliyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü de vatandaşlara muayene hizmeti verdi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa’da hiç kimsenin kendisini çaresiz ve yalnız hissetmeyeceğini belirterek, “Bu hava koşullarında insanlarımızın, ısınma, barınma, yemek ve sağlık gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi’ne bildirilmesini istiyoruz. Bu vatandaşlarımızın, zabıta ekiplerimiz aracılığıyla oluşturduğumuz barınma merkezimize getirilmesini sağlayacağız" dedi.